Uskoro početak rada WELLNESS CENTRA u Sokobanji El. pošta

Prva ekološka opština  i banja sa najdužom tradicijom organizovanog turizma u Srbiji, Sokobanja, svoju  turističku ponudu uskoro će obogatiti  Wellness centrom  "Soko Terme".


Pored Akva parka " Podina",  koji je ispunio sva očekivanja, u 2013. Sokobanja dobija još jedan ekskluzivni turistički objekat kojim će privući veliki broj gostiju.

Radovi na ovom objektu privode se kraju i  ukoliko sve bude teklo po planu, početak rada wellness centra  očekuje se 17.02.2013.

U okviru novootvorenog kompleksa, turistima će na raspolaganju biti sledeće usluge:

- Smeštaj u privatnim sobama i apartmanima ( sa nameštajem modernog dizajna, TV - om i internetom)
- SPA & Wellness -  ( boravak u slanoj i relax sobi, masaže, parno kupatilo,  sauna)
- Savremeni fitness centar koji će pored sala za rekreaciju sadržati  i parno kupatilo, saunu  i solarijum
- Aqua park -  (otvoreni i zatvoreni bazeni sa toboganima)CENOVNIK ZA HOTEL „SOKO TERME“ Sokobanja

PERIOD I VRSTA SOBE
Superior soba
Deluxe
soba sa kaminom KUPIDON
Deluxe
soba AQUA
Vikend (petak-subota noćenje)
3.000,00
5.500,00
7.000,00
Radni dan (nedelja-četvrtak noćenje)
2.500,00
5.000,00
6.500,00

Cene su izražene u dinarima, sa uračunatim PDV-om, po osobi po noćenju, nezavisno od broja osoba u sobi.
Cenovnik nije važeći praznikom (Nova godina, Božić, Uskrs, Prvi maj).


CENA UKLJUČUJE:

- Uslugu na bazi noćenja sa doručkom;
- Pristup i neograničeno korišćenje wellness sadržaja (slana soba, parno kupatilo, tuševi sa banjskom vodom, sauna, tropske kiše, fitness centar), kao i neograničeno korišćenje bazena sa termo-mineralnim vodama).

Radno vreme wellness centra je svakog dana od 09:00h do 21:00h. Gost je u obavezi da nosi specijalnu narukvicu tokom čitavog boravka u hotelu.

CENA NE UKLJUČUJE:

- Boravišnu taksu, osiguranje i prijavu/odjavu u iznosu od 90 dinara po odluci SO Sokobanja. BTO plaćaju svi stariji od 14 godina, a deca od 7 do 14 godina plaćaju 50% cene BTO. Osobe sa invaliditetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama i sporazumima oslobođeni plaćanja takse, kao i lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj duže od 30 dana oslobođeni su plaćanja boravišne takse;
- Ostale individualne troškove.

USLOVI PLAĆANJA:
- gotovinom
- avansno, preko tekućeg računa, 70% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak prilikom prijave na recepciji;
- na rate, čekovima građana;
POPUSTI ZA DECU:

- Deca do 5 godina - BESPLATNO (noćenje i korišćenje bazena), u pratnji dve odrasle (plative) osobe, u zajedničkom ležaju i nemaju ishranu u hotelu.
- Deca od 5 do 12 godina imaju 50% popusta na hotelski smeštaj, u pratnji dve odrasle (plative) osobe, u zajedničkom ležaju i nemaju ishranu u hotelu.
- Deca od 0 do 12 godina imaju 30% popusta na hotelski smeštaj, u pratnji dve odrasle (plative) osobe u posebnom ležaju i imaju ishranu u hotelu.
- Roditelj je dužan da pokaže zdravstvenu knjižicu deteta.


NAPOMENE:
- Prijava gostiju je od 13:00 časova, a odjava do 11:00h.
- Otkazivanje rezervacije: Po propisima hotelskog poslovanja, neophodno je da otkažete rezervaciju najkasnije 72 sata pre početka rezervacije, jer će Vam u suprotnom biti naplaćeno jedno noćenje po punoj ceni.
- Dnevni boravak u hotelu podrazumeva korišćenje superior soba na 4 sata i te sobe može da koristi jedna ili dve osobe. Cena dnevnog boravka je 1.500,00 dinara po osobi. Ulaznice za bazen i wellness se naknadno naplaćuju.
- Za grupne posete (20 i više osoba) sa noćenjem kao i korišćenje wellness-a cenei uslovi se posebno ugovaraju.
- U ponudi hotela su i razne vrste masaža i kozmetički tretmani koji u kombinaciji sa kupanjem u termalnim vodama deluju blagotvorno na organizam.


OPIS I KARAKTERISTIKE SMEŠTAJA:


- Superior sobe sadrže: kupatilo (fen/TWC), „francuski“ ležaj (200cm x 160cm) ili dva odvojena singl ležaja, LCD TV sa kablovskim programom, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet, mogućnost jedne fotelje na razvlačenje.
- Deluxe soba sa kaminom „Kupidon“ (za 2 do 4 osobe) sadrži: kupatilo (TWC, jacuzzi, fen), „francuski“ ležaj (200 cm x 160 cm), garnituru na razvlačenje, kamin sa ložištem, LCD TV sa kablovskim programom, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet i terasu sa pogledom na grad.
- Deluxe soba „Aqua“ (za 2 do 4 osobe) sadrži: kupatilo (TWC, jacuzzi, fen), „francuski“ ležaj (200 cm x 160 cm), garnituru na razvlačenje, akvarijum sa ribicama, LCD TV sa kablovskim programom, telefon, mini bar, sef, wi-fi internet.


HIT CENA ZA DVE OSOBE U SUPERIOR SOBI:

Gosti koji uplate 6 i više noćenja u hotelu imaju pravo plaćanja HIT CENE koja podrazumeva noćenje u superior sobama po ceni od 1.500,00 dinara po osobi po noći. HIT CENA obuhvata noćenje sa doručkom, korišćenje svih bazena i wellness centra (slana soba, parno kupatilo, tuševi sa banjskom vodom, sauna, tropske kiše, fitness centar). Ova cena važi samo za dve osobe u superior sobi. Gost je u obavezi da nosi specijalnu narukvicu tokom čitavog boravka u hotelu.


CENOVNIK korišćenja bazena i wellness centra za goste koji ne borave u hotelu:

Radno vreme wellness centra i bazena je svakim danom od 09:00h do 21:00h.
Odrasli i deca preko 7 godina - 500 dinara;
Deca od 1 do 7 godina - 200 dinara;
Deca do 1 godine - besplatno;
Za grupu od 20 i više osoba cena se posebno ugovara uz obavezno zakazivanje jedan dan ranije
Cena korišćenja svih wellness sadržaja je 200 dinara (sauna, parno kupatilo, slana soba, tropske kiše, fitness centar) uz obavezno nošenje specijalne narukvice koja se dobija na kasi.