Takmičenje u slalomu za završnicu sezone El. pošta


Na Staroj planini juče je zvanično završena takmičarska ski sezona.

Opširnije...
 
Pogledajte novu promociju Soko Banje El. pošta


Sokobanja je na 34. sajmu turizma u Beogradu nastupila pod sloganom ‘’Zdravo mesto za zdrave investicije’’.

Opširnije...
 
Zaječar među najboljima za ulaganje u Evropi El. pošta


Čuveni "Financial Times" objavio je listu najboljih opština i gradova za ulaganje u Evropi 2012/13. u konkurenciji od 253 evropska grada i 110 regiona.

Opširnije...
 
Sokobanjski „Akvapark“ u „Turističkom svetu“ El. pošta


Januarsko-februarski dvobroj časopisa „Turistički svet“ za savremeno hotelijerstvo i turizam u okviru teme broja – Akva parkovi, objavljuje članak o vodenim zabavnim parkovima u Srbiji pod naslovom „Atrakcije na vodi – potencijalni brend Srbije“.

Opširnije...
 
Zdravo mesto za zdrave investicije El. pošta


Na 34. sajmu turizma u Beogradu Sokobanja je nastupila pod sloganom ''Zdravo mesto za zdrave investicije''. Projekat, podržan od strane Delegacije Evropske unije u Srbiji, najposećenija banja u zemlji, realizuje promovišući investicione potencijale u turizmu. U narednoj sezoni, akcenat je na novom akva parku, dobrom provodu za sve generacije i gastronomiji. U Sokobanji kažu da, ako su Andrić i Nušić uživali u čarima ovog banjskog mesta, zašto to ne bi i savremeni nomadi.

Opširnije...
 
Blistavi dan na Staroj planini El. pošta


Novinarima, koji su u sredu, 22. februara, bili gosti Javnog preduzeća ''Skijališta Srbije'' omogućeno je da obiđu sve nove skijaške staze na Staroj planini, da vide modernu skijašku infrastrukturu

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 5 od 12