Skijanje sa pogledom na krov Srbije El. pošta


Okupana suncem, Stara planina je ovih dana stecište pravih ljubitelja prirode i onih koji uživaju u skijanju ''sa pogledom na krov Srbije''.

Opširnije...
 
Lako do Stare planine El. pošta


Za razliku od drugih zimskih centara u Srbiji do kojih se teško stiže, do Turističkog centra na Babinom zubu može se i putničkim kolima, uz obaveznu upotrebu zimske opreme.

Opširnije...
 
Traži se operater Hotela ''Stara planina'' El. pošta


Javno preduzeće ''Stara planina'' objavilo je poziv za izbor operatera, kome će se poveriti učešće u upravljanju hotelom na Jabučkom ravništu.

Opširnije...
 
"Pokloni osmeh" u Nišu El. pošta


U petak, 13. januara 2012. godine u Nišu će biti organizovana humanitarna akcija pod nazivom "Pokloni osmeh", u okviru koje će se na štandovima postavljenim ispred TC"Kalča" (09-17h) i u parku Svetog Save (18-00h) prodavati kuvano vino, čaj, kolači, perece, krofne i novogodišnje šolje.

Opširnije...
 
Otvoreno klizalište u Pirotu El. pošta


Na sportskim terenima kraj Hale Kej otvoreno je klizalište. Opština Pirot i Sportski centar finansirali su postavljanje ovog objekta koji će na ovom prostoru biti do kraja februara.

Opširnije...
 
Struje ima na Babinom Zubu! El. pošta


Dalekovod koji napaja električnom energijom turistički - ski centar na Babinom Zubu, konačno je popravljen i struje na Jabučkom ravništu i hotelu Stara Planina ima.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 7 od 12