Radovi na pruzi Beograd-Pančevo na proleće El. pošta


Srbija i Rusija su postigle tehnički sporazum za realizaciju ruskog kredita od 800 miliona dolara za prvi projekat izgradnje drugog koloseka pruge Beograd-Pančevo, kao i nabavku novih dizel-motornih vozova ruske proizvodnje, izjavio je danas pomoćnik ministra za infratrukturu Dejan Lasica.

Opširnije...
 
„Bašta otvorenog srca“ El. pošta


Tradicionalna manifestacija „Bašta otvorenog srca“ i ove godine će se održati 1. januara, tačno u podne, u bašti "Ozren", u centru Sokobanje.

Opširnije...
 
Otvoren Hotel ''Stara planina'' El. pošta


Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Nebojša Ćirić otvorio je danas Hotel ''Stara planina'' na Jabučkom ravništu.


Opširnije...
 
Otvoren akvapark u Sokobanji El. pošta


Akvapark sa tri bazena otvoren je u Sokobanji. Sportski kompleks koji može da primi dve hiljade kupača, trebalo bi da, od naredne godine, poboljša turističku ponudu banje.


Opširnije...
 
MTB Serbia Open Trofej Sokobanje El. pošta


U subotu, 10. 09. 2011. godine održaće se međunarodna biciklistička trka (Olympic Cross Country - XCO) MTB Serbia Open TROPHY Sokobanja, prema pravilima Svetske biciklističke federacije (UCI) u kategoriji C-3 trka. Trku će organizovati Biciklistički savez Srbije (MTB Serbia Open) i Biciklistički klub „Gorski“,  pod pokroviteljstvom Opštine Sokobanja.


Opširnije...
 
Održivi turizam u funkciji ruralnog razvoja El. pošta


Cilj zajedničkog programa UN „Održivi turizam u funkciji ruralnog razvoja“ je da se institucijama i svim  zainteresovanim stranama na nacionalnom, regionalnom i lokalnom nivou, pruži podrška u donošenju politike ruralnog razvoja i pokrenu odgovarajuće aktivnosti radi njenog sprovođenja.


Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 10 od 12