Svetsko prvenstvo u peglanoj kobasici El. pošta


Peglana kobasica ili pirotska vijagra, kako je nazivaju zbog afrodizijačkih svojstava, jedinstven je specijalitet pirotskog kraja. Početkom naredne godine biće održano Treće svetsko prvenstvo u pravljenju ovog specijaliteta.


Opširnije...
 
Sedmi susreti etno udruženja ''Tradicijom u Evropu'' El. pošta


Udruženje za negovanje tradicije ''Izvor'' iz Knjaževca 24. i 25. novembra organizuje tradicionalno-turističku manifestaciju ''Tradicijom u Evropu'' u knjaževačkom Domu kulture.


Opširnije...
 
Žiri prepoznao kvalitet El. pošta


Tradicija je da se jednom godišnje u Leskovcu prezentuje i bira najbolji promotivni turistički materijal. Ove godine najuspešniji bio je Knjaževac.

Opširnije...
 
„V Maraton želja“ - Sokobanja 2012. El. pošta


01. i 02. septembra, održaće se „V Maraton želja“, manifestacija zabavnog karaktera, koja se održava od 2008. god, u organizaciji OTKS Sokobanja.

Opširnije...
 
„Nissan 4 elements“ 2012. El. pošta


„Nissan 4 elements“ trka predstavlja najtežu sportsku bitku u istoriji outdoor sportova, a održaće se u Sokobanji, 25. avgusta, u organizaciji Saveza ekstremnih sportova Srbije, u saradnji sa PD „Oštra Čuka“, Opštinom Sokobanja i OTKS Sokobanja.


Opširnije...
 
Objavljen kompletan program 46. Zaječarske gitarijade El. pošta


U ZaMedia centru održana je press konferencija povodom 46. Zaječarske gitarijade i 16-og Moto Skupa, na kojoj je predstavljen celokupni program.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 2 od 12