Takmičenje u kuvanju „Šuš-muš-a“


Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja i Opština Sokobanja, posle skoro čitavog veka, organizuju u četvrtak, 14. jula, takmičenje u pripremanju šuš-muša - "MUŽU ŠUŠ, ŽENO MUŠ!"

Opširnije...
 
Program Banjskog kulturnog leta, jul 2011.


U nastavku Banjskog kulturnog leta, Organizacija za turizam kulturu i sport, Sokobanja, priprema do kraja jula još dosta zanimljivih kulturno-umetničkih događaja.

Opširnije...
 
Fantastičan početak FKMS-a


Na letnjoj pozornici Doma kulture multimedijalnim programom ''Most generacija'', uz učešće mladih umetnika, ali i onih koji su davnih godina počinjali na Festivalu, u Knjaževcu je otvoren 50. festival kulture mladih Srbije, najstarija manifestacija ove vrste u zemlji.

Opširnije...
 
„Jugoistočna Srbija“ na nemačkom tržištu


Turistička organizacija Srbije је u januaru 2011. godine kroz brojne aktivnosti predstavila turističku ponudu Srbije na tržištu SR Nemačke.

Opširnije...
 
Međunarodni sajam turizma u Sofiji


RTO Jugoistočna Srbija, na ovogodišnjem Sajmu turizma u Sofiji predstavlja integrisani turistički proizvod regiona.

Opširnije...
 
33. Međunarodni sajam turizma u Beogradu


Više stotina posetilaca zadržalo se na štandu “Jugoistočne Srbije” na kome je, među sedam opština regiona, svoju turističku ponudu predstavila i Sokobanja. Pažnju posetilaca privukao je atraktivno uređen štand, a posebno izvedeni programski sadržaji.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 Sledeća > Kraj >>

Strana 12 od 12